Milyen tálalási lehetőségek közül választhattok az esküvői vacsorára? Röviden bemutatom ezeket, hogy könnyebben menjen a kommunikáció az étteremmel.
1. Tálszervíz vs. tányérszervíz
Ebben a kisvideóban elmondom Nektek, hogy pontosan mi is a tálszervíz és a tányszervíz közötti különbség.
2. Svédasztal
Ilyenkor minden ételt büféasztalon helyeznek el, a vendégek pedig telepakolhatják a tányérjaikat mindenféle finomsággal, amelyet az asztalukhoz visszatérve fogyaszthatnak el. Ez alkalmazható az előételnél, főételnél, de még a desszerteknél is.
3. Kombinált felszolgálás
Ez a felszolgálási mód vegyíti az ültetett (tehát tál vagy tányérszervíz) és a svédasztalos felszolgálási módokat. Általában a levest, előételt fogjátok tál/tányérszervízként megkapni, a főételt pedig svédasztalról válogathatjátok össze magatoknak.
Te választottál már? Hamarosan hozok egy olyan bejegyzést is, amiben elmondom, hogy melyik tálalási módnak milyen előnye-hátránya van. De ha addig is kérdésed lenne, keress meg nyugodtan!
A NOYA Wedding alapító tulajdonosa vagyok, esküvőszervező, tanácsadó. Olyan pároknak segítek felkészülni az esküvőjükre, akiknek fontos, hogy az esküvő ne csak a külsőségekről szóljon, hanem egy valódi lelki lépcsőfok is legyen a boldog házasságukhoz vezető úton. Ebben segítek Neked is a cikkek, tanácsadások és a részleges vagy komplett esküvőszervezés által! Tarts velem!
Kapcsolódó cikkek:
“Mismatched” koszorúslányruhákból szép összhatás?
Hallottátok a hírt, hogy Palvin Barbi és Dylan Sprouse összeházasodtak, ráadásul Magyarországon? Számos csodás fotó látott ma napvilágot, de amit most kiemelnék Nektek az csodás koszorúslány kör Barbi körül.
13 tipp forró nyári esküvőre
Csodálatos dolog a nyári esküvő! Azonban ahhoz, hogy a forróság inkább fokozza, mint elfojtsa a hangulatot, érdemes néhány alapvető dologra gondolnod!
Kulcs a tökéletes ruha kiválasztásához
Rengeteg szempont alapján lehet menyasszonyi ruhát választani. De vajon mi az esszenciális összetevő, ami ahhoz fog vezetni, hogy megtaláld a tökéleteset?