Milyen tálalási lehetőségek közül választhattok az esküvői vacsorára? Röviden bemutatom ezeket, hogy könnyebben menjen a kommunikáció az étteremmel.

1. Tálszervíz vs. tányérszervíz

Ebben a kisvideóban elmondom Nektek, hogy pontosan mi is a tálszervíz és a tányszervíz közötti különbség.

2. Svédasztal

Ilyenkor minden ételt büféasztalon helyeznek el, a vendégek pedig telepakolhatják a tányérjaikat mindenféle finomsággal, amelyet az asztalukhoz visszatérve fogyaszthatnak el. Ez alkalmazható az előételnél, főételnél, de még a desszerteknél is.

3. Kombinált felszolgálás

Ez a felszolgálási mód vegyíti az ültetett (tehát tál vagy tányérszervíz) és a svédasztalos felszolgálási módokat. Általában a levest, előételt fogjátok tál/tányérszervízként megkapni, a főételt pedig svédasztalról válogathatjátok össze magatoknak.

Te választottál már? Hamarosan hozok egy olyan bejegyzést is, amiben elmondom, hogy melyik tálalási módnak milyen előnye-hátránya van. De ha addig is kérdésed lenne, keress meg nyugodtan!

Vas Noémi esküvőszervező

A NOYA Wedding alapító tulajdonosa vagyok, esküvőszervező, tanácsadó. Olyan pároknak segítek felkészülni az esküvőjükre, akiknek fontos, hogy az esküvő ne csak a külsőségekről szóljon, hanem egy valódi lelki lépcsőfok is legyen a boldog házasságukhoz vezető úton. Ebben segítek Neked is a cikkek, tanácsadások és a részleges vagy komplett esküvőszervezés által! Tarts velem!

Kapcsolódó cikkek:

13 tipp forró nyári esküvőre

13 tipp forró nyári esküvőre

Csodálatos dolog a nyári esküvő! Azonban ahhoz, hogy a forróság inkább fokozza, mint elfojtsa a hangulatot, érdemes néhány alapvető dologra gondolnod!

bővebben
Esküvői tippekből sosem elég

Kövesd a NOYA Weddinget: